Blog

De meester in rookhout.

Recept voor gerookte notenmix van de barbecue
Probeer deze heerlijke gerookte notenmix van de barbecue, geperfectioneerd met de bacon-achtige smaak van hickory hout! Perfect als snack tijdens het grillen of gewoon om van te genieten met vrienden en familie.Ingrediënten: Zakje notenmix 1 eetlepel bruine basterdsuiker 1 eetlepel honing 1 eetlepel gerookte paprikapoeder 1 theelepel chilipoeder 1 theelepel
Verwijst naar het recept: Gevulde uienringen
Deze gevulde uienringen met een hartige vulling van gekruid gehakt en een knapperig laagje zoete spek, zorgen voor een échte sensatie van smaak! En ook nog is eenvoudig te bereiden, wat wil je nog meer?Ingrediënten: 4 grote uien 500 gram rundergehakt 8 plakjes spek 1 eetlepel Worcestershiresaus 1 theelepel uienpoeder
Recept Jalapeño-poppers
Het is tijd voor een heerlijk barbecue recept! Perfect als voorgerecht of een heerlijke snack: Jalapeño-poppers!Ingrediënten 12 grote jalapeño pepers 200 gram roomkaas 100 gram geraspte cheddar kaas 2 teentjes knoflook 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel paprikapoeder Zout en peper naar smaak 12 plakjes ontbijtspek 1 eetlepel olijfolie Instructies Voorbereiding: Verwarm
Rookmeester BBQ met rooksnippers
Roken met hout kan een geweldige manier zijn om je barbecue gerechten een unieke smaak te geven. Maar als je nieuw bent in de wereld van het barbecueën, kan het een beetje intimiderend zijn. Geen zorgen, wij helpen je op weg! Stap 1: Kies je hout Het eerste wat je

Geef een reactie